Spitale, Clinici Medicale

Contacteaza-ne pentru a obtine o cotatie la 0799 990 099 sau scrie-ne

Dezinfectia este una din cerintele exigente din spatiile sanitare, serviciile de dezinsectie si deratizare fiind obligatorii lunar (Ordinul 82/09.02.2015) si ori de cate ori situatia o impune. Pentru a obtine cele mai bune rezultate este recomandat sa se trateze atat spatiile interioare cat si spatiile exterioare si imprejurimile conform normelor GMP si HACCP.

Bolile care pot fi transmise de daunatori pot conduce cu usurinta chiar si la pandemii, afectand nu numai fizic si psihic populatia dar si din punct de vedere economic.

Aspectul moral al evitarii riscului de infestare cu daunatori este reprezentat de respectul pe care trebuie sa ni-l acordam noua insine prin pastrarea unei curatenii si igene necesare, dar si respectul fiecarei institutii, angajator fata de proprii angajati cat si fata de populatie in general.

Spitalul trebuie să îndeplinească condiţiile de autorizare sanitară de funcţionare şi, după caz, de acreditare prevăzute de lege. Spitalele sunt obligate să deţină sau să obţină autorizaţia sanitară de funcţionare.

Avand in vedere ca spitalele, centrele universitare si clinicile desfasoara activitati complexe, cum ar fi: laboratoare, servicii de diagnostic şi tratament, servicii sau birouri tehnice, economice şi administrative, serviciu de asistenţă prespitalicească şi transport urgenţe, structuri de primiri urgenţe, etc. va fi necesara colaborarea profesionala cu firmele prestatoare de servicii DDD pentru implementarea unor concepte nontoxice moderne sigure care sa mentina un nivel cat mai scazut al infestarilor cu daunatorii purtatori de vectori.

Ryan Spooner Authentic Jersey