Spatii Comerciale Alimentare

Contacteaza-ne pentru a obtine o cotatie la 0799 990 099 sau scrie-ne

Noul concept de monitorizare și control al dăunătorilor în magazinele de alimentație publică se refera la reducerea totală de produse toxice biocide.

Conceptul pe care dorim să îl propunem pentru spatiile comerciale alimentare se bazează pe utilizarea unor tehnici și materiale noi, de ultimă generație ce respectă standardele UE moderne de low impact privind protecția oamenilor și a calității produselor. Eficiența pe care o oferă acest nou concept din punct de vedere al combaterii dăunătorilor (rozătoare și insecte de discomfort) este net superioară în comparație cu tehnicile clasice ce utilizează substanțe cu toxicitate ridicată și eficiență de scurtă durată, mai ales în perioadele cu fenomene climatice extreme și de activitate intensă a dăunătorilor.

Controlul insectelor în zona ghenelor de gunoi și a spațiilor exterioare

Plasă din polietilenă (PE) impregnată cu substanțe active insecticide utilizată pentru protecția ghenelor de gunoi și a altor spații exterioare împotriva  insectelor zburătoare și de discomfort: țânțari, muște, furnici.

Avantaje:

  • Insectele nu mai pătrund în interiorul spațiilor de alimentație publică;
  • Se reduce semnificativ gradul de infestare;
  • Soluție 100% ecologică.

Controlul insectelor zburătoare și târâtoare în spațiile interioare

Utilizarea insectkillere – lor, a capcanelor cu lipici cu atractanți specifici feromonali și/sau cheromonali, utilizarea repelentelor profesionale cu ultrasunete.

Aplicarea de produse biopesticide pentru controlul insectelor zburătoare și târâtoare în toate stadiile de dezvoltare.

Utilizarea unor insectkillere profesionale pentru zonele legume – fructe, carne, pește, patiserie – cu capacitate ridicată de atragere a insectelor dar și acțiune simultană de dezinfectie și sterilizare a aerului, mai ales în perioadele de caniculă și umiditate excesivă.

Ryan Spooner Authentic Jersey