Solutii Rezidentiale

Contacteaza-ne pentru a obtine o cotatie la 0799 990 099 sau scrie-ne

Daunatorii sunt mai mult decat enervanti; ei pot prezenta riscuri grave pentru sanatatea si proprietatea dumneavoastra. Sistemul NONTOXIC se concentreaza pe atacarea oricaror daunatori aflati deja in casa dvs., pe ruperea ciclului lor de viata si ajuta la controlul invadatorilor nedoriti.

Daca aveti plosnite, paianjeni sau orice alti daunatori in casa dvs., trebuie sa scapati de ei, inainte ca problema sa scape de sub control.
NONTOXIC foloseste o tehnologie alternativa care intrece in eficienta toate substantele chimice. Fara exceptie, toate pesticidele chimice sunt otravitoare. Prin urmare, utilizarea pesticidelor implica un risc semnificativ pentru mediu si oameni.

Insectele si rozatoarele va invadeaza casa?

Echipele noastre sunt instruite sa identifice potentialii daunatorii si zonele de risc, tratandu-le cu metode a caror eficienta este dovedita si care nu le dauneaza familiei si animalelor dvs. de companie.

Permiteti-ne sa va cream un serviciu personalizat de combatere a daunatorilor, care va elimina gandacii, furnicilor, puricii si alti daunatori gospodaresti, exact acolo unde apar: in interiorul si in afara casei dvs.

Avem disponibile planuri de servicii sezoniere, trimestriale, bi-lunare si lunare. Avem planul potrivit nevoilor dvs.!

Ryan Spooner Authentic Jersey