Siguranta Alimentelor

Contacteaza-ne pentru a obtine o cotatie la 0799 990 099 sau scrie-ne

Acest domeniu are implicatii in mai multe sectoare, precum: procesarea alimentelor, piata de retail, distributie, super market – uri si hypermarket-uri, hoteluri, zone de deservire alimentatie publica, zone administrative, invatamant public sau privat. Impactul pe care il are infestarea cu daunatori asupra costurilor de business si administrare a afacerilor se reflecta pe mai multe cai, si anume: impactul asupra conducerii afacerii, cresc costurile de mentenanta si reparatii, cresc cantitatile de produse finite afectate, cresc cheltuielile pentru materiile prime deteriorate. Daca in tari dezvoltate precum Anglia, Franta, Italia, America de Nord si Australia aceste pierderi se ridica la un procent de aproximativ 40%, in tarile cu o economie mai putin avansata aceste costuri pot ajunge la un procent de 50 _ 70 %, conform Oficiilor Nationale de Statistica si Eurostat.

Gestionarea improprie a infestarilor cu daunatori are un impact negativ in mai multe puncte cheie ale afacerii: este afectata reputatia conducatorilor afacerii, conduce la pierderea unui numar mare de clienti, sunt afectate stocurile de marfa, cresc costurile de gestionare a deseurilor.

Sumarizarea acestor aspecte conduce la urmatoarea concluzie – costurile majore pe care le genereaza infestarile cu daunatori asupra afacerilor individuale se transpun intr-un impact net asupra economiei generale.

Solutia este simpla – aplicand principiile de baza ale unui management integrat al daunatorilor, solutii ecologice nontoxice de monitorizare si implementarea unor sisteme inovative de combatere si control  pentru prevenirea infestarilor, se vor reduce semnificativ costurile, iar afacerile vor fi sigure de la nivel individual la nivel global.

Ryan Spooner Authentic Jersey