Retail

Contacteaza-ne pentru a obtine o cotatie la 0799 990 099 sau scrie-ne

Evolutia comertului traditional la un comert modern are ca rezultat dezvolatera pietei de retail care atrage dupa sine mai multe etape de parcurs a produselor ce vor ajunge in final la consumator. Din acest motiv prezenta daunatorilor poate fi mai greu de controlat, traseul produselor fiind unul mai lung si mai putin controlabil din acest punct de vedere. Combatarea eficienta a daunatorilor fara a utiliza subtante biocide reprezinta cea mai buna solutie atunci cand ne referim la siguranta produselor alimentare.

Economia inteligenta presupune cunoastere si inovare, acesta fiind si scopul nostru principal de dezvolatre a business – ului. Impunerea unor standarde din ce in ce mai ridicate in domeniul combaterii daunatorilor pe piata de retail la preturi competitive forteaza firmele de DDD sa adopte metode complexe de abordare care se afla la granita mai multor stiinte fundamentale, si anume: chimia, fizica, biologia, biochimia, entomologia si informatica.

Orice infestare cu daunatori are, pe langa efectle negative de imagine, efecte financiare, economice majore care pot duce chiar pana la pierderea afacerii si chiar incriminari penale.

Ryan Spooner Authentic Jersey