Hoteluri, Moteluri, Pensiuni

Contacteaza-ne pentru a obtine o cotatie la 0799 990 099 sau scrie-ne

Serviciile noastre pentru sistemul hotelier si de cazare includ combaterea gandacilor de bucatarie, a acarienilor, rozatoare, molii si alte insecte de discomfort. Pentru zonele de terase avem solutii ecologice de combatere a viespilor si mustelor.

Sistem de monitorizare și eliminare a insectelor de discomfort din zonele de dormit și de relaxare

Produsul este recomandat  în hoteluri, spitale și clinici medicale, cazarme militare, cămine studențești, tabere școlare, centre sociale și de asistență pentru copii sau persoane cu handicap, azile de bătrâni, centre spa, centre cosmetice.

  1. Se desface capacul cu grijă, se scoate saculețul activatordin folie și se așează pe suprafața pentru detectare.
  2. De pe suportul de fixare se îndepărtează folia protectoare de pe ambele fețe ale acestuia.
  3. Suprafața de detectare împreună cu săculețul activator se fixează pe suport, se pune capacul și se poziționează sub suprafața de dormit (la capul patului) într-un loc unde nu poate fi deteriorat sau atins.

Săculețul se activează după 8 ore după ce a fost desigilat și montat în suport.

Rezultate optime se obțin după 3 sau 5 zile.

Criopest – metoda ecologica de dezinsectie

Criopest este un sistem revolutionar de dezinsectie  ce utilizeaza un gaz inert incolor, indoor si insipid folosit drept substanta criogenica. Metoda este o alternativa ecologica la dezinsectia chimica.

Avantaje

  • 100% sigura d.p.d.v. al protectiei muncii, al mediului – sistemul este dotat cu DPI (dispozitiv individual de protectie);
  • 100% non toxica, fiind o alternative viabila la tratamentele de gazare sau injectare cu substante toxice;
  • 100% eficienta in eliminarea infestarii – azotul se afla in conditii adiabatice in vasul Dewar. In momentul porniri instalatiei, acesta trece in stare gazoasa si atinge temperaturi cuprinse intre -120ºC si -196ºC, reusind astfel sa penetreze orice fibra, fanta, textile, etc. Din testele efectuate rezulta ca acest Criopest ucide in proportie de 100% toate speciile de insecte, virusi, bacterii, ciuperi care nu sunt rezistente la soc termic de pana la -200ºC;
  • Nu creeaza reziduuri,nu sunt impuse conditii speciale de lucru (conditii de temperatura si umiditate normale);
  • Siguranta – Eficienta –Nu este necesara pre-tratarea sau post-tratarea obiectelor si incaperilor.

Criopest este tehnologia perfecta pentru controlul agentilor biotici in: industria alimentara, hoteluri, restaurante, in spatii cu activitate continua 24/24h unde intreruperea procesului poate crea dezavantaje economice.

Capcane cu atractant – pentru gandaci si rozatoare

Se pot folosi cu atractant pe baza de cheromoni sau feromoni specifici zonelor unde este necesara combaterea daunatorilor astfel incat randamentul si eficienta operatiunilor sa fie foarte ridicate.

Specialistii nostri vor elabora un plan de masuri si un sistem integrat complet monitorizat pentru eliminarea tuturor produselor cu toxicitate ridicata, pentru reducerea costurilor si pentru cresterea eficacitatii  operatiunilor de combatere a daunatorilor.

Ryan Spooner Authentic Jersey