Ferme Si Agricultura

Contacteaza-ne pentru a obtine o cotatie la 0799 990 099 sau scrie-ne

Gestionarea problemelor legate de daunatori in fermele si in plantatiile agricole reprezinta o responsabilitate primordiala pentru generatiile viitoare. Utilizarea rationala si inlocuirea produselor biocide in zona primara de producere a alimentelor de baza a determinat implementarea conceptului inovativ NONTOXIC de protejare si aparare a animalelor si insectelor benefice pentru recapatarea echilibrului ecosistemelor.

Tratamentele de fumigare/gazare, tratamentele entotermice si cele chemical free reprezinta solutia noastra pentru o agricultura sustenabila.

Tratamente de fumigare

Acestea pot fi aplicate atat pentru sere cat si pentru silozuri si sisteme de depozitare pentru cereale. Fumigatoarele distribuite de noi sunt pe baza de produse bi0logic active extrase din plante, creeaza un fum uscat cu dispersie ridicata, suprafata de contact mare si efect de ‘’ “knock down’’.

Tratamente de gazare cu CO2 – tehnologia KillBox

Tehnologia KillBox utilizeaza ca si gaz pentru tratamente bioxidul de carbon, care are rolul de a suprima viata insectelor in toate stadiile lor de dezvoltare. Tratamentul este 100% ecologic, nu raman produse remanente care pot dauna sanatatii animalelor sau oamenilor. Acest tip de tratamente se recomanda pentru combatarea moliilor de alimente, cariilor de lemn, gandacul fainii de orez (Tribolium castaneum), si altele.

Tratamente entotermice

Acest tip de tratamente utilizeaza energia termica pentru combaterea insectelor de alimente, insectelor de cereale, insectelor de discomfort, acarienilor, mucegaiurilor. In timpul tratamentului se elimina umiditatea excesiva din spatiile de depozitare sau de locuit.

Tratamente chemical free

Se utilizeaza produse biopesticide, aplicate prin tehnica ULV sau thermal fog pentru combarterea larvelor si insectelor adulte. BioRaticidele pot fi utilizate in conditii de siguranta 100% in ferme, zone aglomerate, institutii scolare si prescolare, institutii de ajutor pentru persoanele in varsta si a celor cu handicap.

Ryan Spooner Authentic Jersey