Despre Noi

Cine suntem si ce facem?

Contacteaza-ne pentru a obtine o cotatie la 0799 001 999 sau scrie-ne

De ce noi?

In 20 de experienta am dezvoltat produse si servicii, am creat parteneriate cu numeroase branduri in domeniul sanatatii publice avand ca si deziderat principal politicile privind sanatatea si siguranta oamenilor, alimentelor si protejarea mediului inconjurator.

Experti in servicii de management integrat in domeniul sanatatii publice

Prin politicile noastre inovatoare si prin profesionalismul echipei manageriale am primit in anul 2016 Certificatul de ‘’Firma de Incredere’’.

Ariile de clienti pe care le deservim acopera majotitatea domeniilor de business, si anume: procesarea alimentelor, alimentatie publica, administratie si scoli, spitale si clinici medicale, saloane de infrumusetare si spa, restaurante, hoteluri si pensiuni. Oferim solutii integrate la cele mai inalte standarde de calitate pentru clientii rezidentiali, companii multinationale si consumatori casnici.

Cercetare. Dezvoltare

Un interes deosebit il acordam cercetarii si inovarii aplicative prin crearea de produse ecologice si tehnologii inovative prietenoase cu mediul. In anii 2015 si 2016 am obtinut Medaliile de Aur la Saloanele de Inventie Internotionale Eureka – Bruxelles 2015 si Geneva 2016 pentru produse biopesticide utilizate in domeniul sanatatii publice.

Prin parteneriatele create la nivel national si international, echipa noastra de experti desfasoara activitati multidisciplinare in mai multe domenii, precum: chimie, biomateriale, microbiologie, chimie analitica, biologie, chimie fizica pentru a face fata provocarilor legislative si standardelor de calitate impuse.

Servicii

Prin multitudinea de servicii si produse oferite, Nontoxic asigura atat partenerilor rezidentiali cat si celor comerciali solutiile potrivite fiecaruia. Indiferent de domeniul de activitatate in care activati, Nontoxic poate rezolva problema daunatorilor, acolo unde apar si poate preveni aparitia acestora

Sistem Integrat Management

Rezidential

Comercial

Oferim Solutii DIY

Magazinul nostru online te poate ajuta sa scapi singur de daunatorii care te afecteaza
Ryan Spooner Authentic Jersey